Web                                                         : merammuftulugu.gov.tr
e- maıl Adresi                                         : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Telefon                                                   :  3520030
Fax                                                          :  3521701
Adres                                                      : Şükran Mh.Başaralı Cd No 11
İlçe Müftüsü                                           : Sabri KÜTÜKÇÜ
İlçe Vaizi                                                 : 6
Şef                                                          : 1
İmam Hatip                                            : 271
Müezzin Kayyım                                   : 83
Kur’an Kursu Öğreticisi                       : 79
Memur                                                    : 5
Şoför                                                     : 1
Hizmetli                                                : 2
Toplam Personel                                  :451
Toplam Sözleşmeli Sayısı                    : 98

s kutukcu

Sabri KÜTÜKÇÜ Meram Müftüsü

ÖZGEÇMİŞ

1966 yılında Giresun’un Şebinkarahisar İlçesi’nde doğdu. İlkokulu köyünde, lise tahsilini Giresun İmam Hatip Lisesi’nde 1984 yılında tamamladı.1985 yılında Ordu ili Aybastı ilçesi Hisarcık Köyüne İmam - Hatip olarak atandı.

1985 yılında başladığı Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini 1990 yılında tamamladı. Aynı yıl, Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Selçuk Eğitim Merkezine kaydoldu. Öğrencilik döneminde Konya Merkez’de İmam Hatip olarak çalıştı. 1993 yılının ağustos ayında İhtisas eğitimini tamamladı.

21 Aralık 1993 tarihinde Diyarbakır Hani İlçesi’ne Müftü olarak atandı. 1995 yılında vatani görevini tamamlamak üzere askere gitti. Asker dönüşü sırasıyla Ordu-Mesudiye, Ordu-Kabadüz, Samsun-Yakakent, Mersin-Silifke, Mersin-Toroslar, Gaziantep-Şehitkamil ilçelerinde İlçe Müftüsü olarak görev yaptı.

Halen 05.09.2014 tarihinde göreve başladığı Meram İlçe Müftülüğü görevine devam etmekte olan Sabri KÜTÜKÇÜ; evli ve dört çocuk babasıdır.