Wep Sitesi

Yok

e- mail Adresi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">

Telefon No

0.332 - 7131869

Faks

0.332 - 7132292

Hamidiye Mah. Hamidiye Cad.No:34 EREĞLİ

İlçe Müftüsü

İlçe Vaizi

Şef

İmam-Hatip

Müezzin-Kayyım

Kur'an Kursu Öğreticisi

V.H.K.İ.

Şöför

Hizmetli

Toplam Personel

Yusuf ESEROĞLU Ereğli Müftüsü

ÖZ GEÇMİŞ

1954 Yılında KONYA Altınekin Akçaşar köyünde doğdu. İlkokulu köyünde okudu. İlkokuldan önce köyünde din görevlilerinden kur’an’ı kerim okumayı örgendi. İlkokulun akabinde kendi köyünde hıfzını ikmal etti.

1974 yılında KONYA İmam-Hatip okulundan mezun oldu. Öğrencilik esnasında çeşitli camilerde mukabele okudu. Mahallerindeki camilerde fahri imam-hatiplik yapmaya çalıştı.

Aynı yıl (1974) Meram Dört okka camiinde resmi İmam-Hatiplik görevine başladı. Yine aynı yıl KONYA Yüksek İslam Enstitüsüne kayıt yaptırdı. 1978 yılında mezun oldu.

1982 yılına kadar dört sene İmam-Hatiplik göreviyle Kur’an Kursu öğreticiliği yaptı. 1982-1986 yılları arasında Belçika da Öğretmen Din Görevlisi olarak çalıştı. Kendi isteği ile yurt dışı görevinden döndükten sonra kısa aralıklarla İmam-Hatip ve Kur’an Kursu Öğreticilgi yaptı.

1988-1992 yılları arasında KONYA il müftü yardımcılığı görevini yürüttü.

2002-2010 yılları arasında ADANA merkez Seyhan ilçe müftülüğü görevinde bulundu.

2010 Ekim ayından itibaren KONYA Ereğli ilçe müftüsü olarak görevine devam etmektedir.